Kompetanseutvikling for barnehageassistenter, 15 stp

27.06.2013

• Studieleder

Grethe Eliassen Friedrich

Kompetanseutvikling for barnehageassistenter er en utdanning rettet mot faglærte og ufaglærte assistenter i barnehager. Gjennom dette studiet vil studentene utvikle bevissthet rundt egne ressurser og egen rolle i barnehagen og utvikle sin barnehagefaglige kompetanse.

Studiet er rettet mot de yngste i barnehagen. Utdanningen vil gi studentene god innsikt i kunnskap om de yngste barna i barnehagen.

Opptakskrav

Studiekompetanse eller realkompetanse. For søkere uten studierett kan studiet tas som kurs og dokumenteres i et kursbevis.

Mål for studiet

Gjennom studiet skal studentene utvikle yrkesetisk forståelse, fagkunnskap og arbeidsmåter som støtter 0-3 åringenes læring og utvikling.

Emner 1. studieår
    SP Høst Vår
    KBA501 De yngste barna i barnehagen 15 15
    Sum studiepoeng 15

Arbeids- og undervisningsformer

Dette er et samlingsbasert deltidsstudium over to semester. Det er fem samlinger hvorav en er en dagssamling og de resterende fire er todagerssamlinger.

Andre forhold

Studiet er gratis.