Komponering for scene, film og TV, 30 stp

20.03.2013

• Studieleder

Nils Kanestrøm

Studiet er samlingsbasert med 5 ukesamlinger, mandag - torsdag, fordelt over høst- og vårsemesteret.

I studiet vil arbeidet med komponering ha et særlig fokus på musikk for scene (teater, revy, dans), filmmusikk og musikk for AV-produksjoner (TV). I arbeidet vil det bli referert til både samtidsmusikk, populærmusikk og tradisjonsmusikk. Studentene vil bli oppfordret til å skape sitt eget musikalske uttrykk - uavhengig av sjanger.

Samspill i ulike ensembler vil inngå som verktøy for utprøving av komposisjoner og arrangementer. Studentene vil jobbe med komponering både som notert musikk og i studiosammenheng.

Opptakskrav

Grunnlaget for opptak er fullført bachelorgrad med hovedvekt på musikk; eksempelvis faglærerutdanning, bachelorgrad i utøvende fag eller musikkvitenskap.

Læringsutbytte

KUNNSKAP
    Studentene skal:

FERDIGHETER
    Studenten skal:

GENERELL KOMPETANSE
    Studenten skal:

Emner 1. studieår
    SP Høst Vår
    MUK511 Komponering for scene, film og TV 30 30
    Sum studiepoeng 30

Kompetanse og videre studier

Studiet kan søkes innpasset i mastergradsstudium.

Andre forhold

I løpet av studiet vil det bli en ekskursjon til Oslo. Reise og opphold må dekkes av studenten selv.