Musikkproduksjon og rytmikk 1, 30 stp, videreutdanning

03.02.2012

• Studieleder

Arve Thorshaug

HiNT tilbyr i samarbeid med NTNU et videreutdanningskurs i musikk med en rytmisk profil for lærere i grunnskole/videregående skole. Kurset inneholder to emner på 15 studiepoeng hver.

Studiet er en del av videreutdanningsprogrammet "Kompetanse for kvalitet", gjennom Utdanningsdirektoratet.

Bestått lærerutdanning.

Emner 1. studieår
    SP Høst Vår
    MUR510 Musikkproduksjon og rytmikk 1, del 1 15 15
    MUR520 Musikkproduksjon og rytmikk 1, del 2 15 15
    Sum studiepoeng 30

Arbeids- og undervisningsformer

Studiet består av to emner (15 + 15 studiepoeng) fordelt over ett studieår, med fire samlinger (á tre dager) i hvert semester. Innholdet under samlingene vil være preget av gjennomgang av fagstoff og didaktisk refleksjon: bl.a. innføring i og bruk av IKT-verktøy og relevant programvare med tanke på egen praksissituasjon, laboratoriearbeid, workshops og veiledning i grupper.
    I periodene mellom samlingene vil deltakerne få nettbaserte oppgaver og oppfølging og veiledning av faglærerne. Dersom forholdene ligger til rette for det, vil vi organisere videokonferanser underveis.

Vurdering

Hvert av de to emnene har sin egen vurderingsordning, se emneplanene.