Rytmikk og produksjon i kulturskolen 1, 30 stp

27.06.2012

• Studieleder

Nils Kanestrøm

HiNT tilbyr et videreutdanningskurs i musikk med en rytmisk og produksjonsrettet profil for lærere i kulturskolen. Kurset inneholder to emner på 15 studiepoeng hver.

Opptakskrav

Relevant utdanning fra høgskole/universitet eller dokumentert realkompetanse. Alle søkere må ha undervisningserfaring fra kulturskole.

Emner 1. studieår
    SP Høst Vår
    MUR530 Rytmikk og produksjon 1, del 1 15 15
    MUR540 Rytmikk og produksjon 1, del 2 15 15
    Sum studiepoeng 30

Arbeids- og undervisningsformer

Studiet er fordelt med 15 + 15 studiepoeng over ett studieår, med fire samlinger (á tre dager) i hvert semester. Innholdet under samlingene vil være preget av gjennomgang av fagstoff og didaktisk refleksjon: bl.a. innføring i og bruk av IKT-verktøy og relevant programvare med tanke på egen praksissituasjon, laboratoriearbeid, workshops og veiledning i grupper.
    I periodene mellom samlingene vil deltakerne få nettbaserte oppgaver og oppfølging og veiledning av faglærerne. Dersom forholdene ligger til rette for det, vil vi organisere videokonferanser underveis.

Vurdering

Hvert av de to emnene har sin egen vurderingsordning, se emneplanene.