Bachelorfordypning i idrett, deltid, 30 stp

Engelsk...

2016/2017

Bachelorfordypningen bygger på bachelorforskrift ved Nord universitet. Studiet inngår i faglærerutdanningen i kroppsøving og idrettsfag, og som del av bachelorstudiet i idrett ved Nord universitet. Studiet kan også tas som en selvstendig enhet.

Innhold:

1. Spesialiseringsemne (10 studiepoeng)
      I emnet skal studenten tilegne seg kunnskap innenfor ett avgrenset tema knyttet til idrett.
    2. Bacheloroppgave (20 studiepoeng)
      I emnet skal studenten tilegne seg kunnskap om og innsikt i utviklingsarbeid og forskning innenfor fagområdet idrett.

Årsstudium (60 stp) i idrett.

Studenten

Gjennom hele studiet legges det stor vekt på selvstendig arbeid under veiledning.

Hvert emne har en avsluttende vurdering. Emnebeskrivelsene gir detaljert informasjon.

Det forutsettes at studentene disponerer egen bærbar PC. Ved behov for digital kommunikasjon i studiet, inngår webkamera og hodetelefoner som del av standard tilbehør. Studentene må selv dekke kostnader til dette. Se gjeldende kravspesifikasjoner på Nord universitet sine nettsider.

Det gjennomføres både ekstern og intern evaluering av studiet. Den eksterne evalueringen gjennomføres av sensor i form av sensorrapport etter eksamener. Den interne evalueringen utføres av gruppe bestående av studenter og faglærere. Evalueringen omfatter forventningsavklaring (ved studiestart), midtveisevaluering og sluttevaluering. Rapport fra evaluering oversendes studieleder. Studieevalueringene er et sentralt grunnlag i utvikling av studiet generelt og studiekvaliteten spesielt (revisjon av studieplaner, organisering, undervisnings- og arbeidsformer).

Videre studier

Faglærerutdanning eller fri bachelor gri grunnlag for opptak til masterstudiet i kroppsøving ved Nord universitet.

Studiet medfører følgende spesielle kostnader:
    Deltagelse i ekskursjoner og transportkostnader når undervisning skjer utenfor Meråker videregående skole.

Emne SP 2016
    KIF340, Spesialiseringsemne 10 10