Bachelorfordypning i idrett, deltid, 30 stp

Engelsk...

2017/2018

Bachelorfordypningen bygger på bachelorforskrift ved Nord universitet. Studiet inngår som del av bachelorstudiet i idrettsvitenskap ved Nord universitet. Studiet kan også tas som en selvstendig enhet.

Innhold:

1. IVB 330 Forskningsmetode og statistikk (15 studiepoeng). Emnet gir studenten kunnskap i metoder anvendt i forskning og grunnleggende bruk av statistikk
    2.  IVB 340 Bacheloroppgave (15 studiepoeng). Emnet gir studenten kunnskap om hvordan arbeide med forskningsprosjekt innen idrettsvitenskap

Årsstudium (60 stp) i idrett.

KUNNSKAP

FERDIGHET

GENERELL KOMPETANSE

Studenten:

Gjennom hele studiet legges det stor vekt på selvstendig arbeid under veiledning.

Hvert emne har en avsluttende vurdering. Emnebeskrivelsene gir detaljert informasjon.

Det forutsettes at studentene disponerer egen bærbar PC. Ved behov for digital kommunikasjon i studiet, inngår webkamera og hodetelefoner som del av standard tilbehør. Studentene må selv dekke kostnader til dette. Se gjeldende kravspesifikasjoner på Nord universitet sine nettsider.

Kvalifikasjon/vitnemål

Bachelorgradsfordypning i idrett, vil sammen med ferdighet og prestasjonsutvikling og årsenhet idrett (tilsammen 120 studiepoeng) gi kvalifikasjonen høgskolekandidat i idrett.

Det gjennomføres både ekstern og intern evaluering av studiet. Den eksterne evalueringen gjennomføres av sensor i form av sensorrapport etter eksamener. Den interne evalueringen utføres av gruppe bestående av studenter og faglærere. Evalueringen omfatter forventningsavklaring (ved studiestart), midtveisevaluering og sluttevaluering. Rapport fra evaluering oversendes studieleder. Studieevalueringene er et sentralt grunnlag i utvikling av studiet generelt og studiekvaliteten spesielt (revisjon av studieplaner, organisering, undervisnings- og arbeidsformer).

Videre studier

Emnene i bachelorfordypning i idrett, kan inngå i en idrettsvitenskap bachelor, eller en fri bachelorgrad. Som igjen gir grunnlag for opptak til masterstudiet i kroppsøving ved Nord universitet eller praktisk pedagogisk utdanning innen kroppsøving og idrettsfag.

Studiet medfører følgende spesielle kostnader:
    Deltagelse i ekskursjoner og transportkostnader når undervisning skjer utenfor Meråker videregående skole.

Pensum på emnene godkjennes og publiseres for hvert semester.

Emne SP 2017
    IVB330, Forskningsmetode og statistikk 15 15