Kompetanseheving innen barne- og ungdomsarbeid 4, 15 stp

03.02.2017
    Godkjent av studieleder

2017/2018

Kompetanseheving innen barne- og ungdomsarbeid (KIBU) 4 - Administrativ og pedagogisk ledelse

Studenten vil gjennom dette studiet få økt innsikt i barnehagen og skolens utvikling; oppgave og funksjon; pedagogisk ledelse; profesjonalitet og etikk; rollebevissthet i arbeid med barn og unge; og samarbeid hjem-barnehage/skole.

KIBU-studiene er et samarbeid mellom Fagakademiet og Nord universitet.

Målgruppe

Målgruppen er alle som arbeider i nær tilknytning til barn og unge uavhengig av arbeidssted og som ønsker å formalisere sin kunnskap og kompetanse. Studiet er spesielt tilrettelagt for de som arbeider i SFO, barnehager, fritidsklubber og skoler, eller som på annen måte har nærkontakt med barn og unge i sitt daglige virke. Den overordnede målsettingen med studiet er å styrke deltakernes kompetanse i barne- og ungdomsarbeid.

Se beskrivelse av læringsutbytter i emneplan for emnet KOM400NT - Administrativ og pedagogisk ledelse

Samlingsbasert undervisning, gruppeoppgaver, dialog og diskusjon. Obligatoriske arbeidkrav, se emneplan for emnet KOM300NT - Spesialpedagogikk og pedagogiske tiltak.

Kvalifikasjon/vitnemål

Studenteme får utskrevet karakterutskrift ved fullføring

Evaluering av studiets innhold, arbeidsformer og pensum foregår ved slutten av hvert semester.

Studieavgift på 14 705,- (inkl. semesteravgift)

Pensum på emnene godkjennes og publiseres for hvert semester.

Emne SP 2017
    KOM400NT, Administrativ og pedagogisk ledelse 15 15