Komponering for scene, film og TV, 30 stp

15.04.2015
    Dekan, LÆR

2015/2016

Studiet er samlingsbasert med 5 ukesamlinger, mandag - torsdag, fordelt over høst- og vårsemesteret.

I studiet vil arbeidet med komponering ha et særlig fokus på musikk for scene (teater, revy, dans), filmmusikk og musikk for AV-produksjoner (TV). I arbeidet vil det bli referert til både samtidsmusikk, populærmusikk og tradisjonsmusikk. Studentene vil bli oppfordret til å skape sitt eget musikalske uttrykk - uavhengig av sjanger.

Samspill i ulike ensembler vil inngå som verktøy for utprøving av komposisjoner og arrangementer. Studentene vil jobbe med komponering både som notert musikk og i studiosammenheng.

Grunnlaget for opptak er fullført bachelorgrad med hovedvekt på musikk: eksempelvis faglærerutdanning, bachelorgrad i utøvende fag eller musikkvitenskap.

KUNNSKAP
    Studentene skal

FERDIGHETER
    Studenten skal

GENERELL KOMPETANSE
    Studenten skal

Det forutsettes at studentene disponerer egen bærbar PC. Ved behov for digital kommunikasjon i studiet, inngår webkamera og hodetelefoner som del av standard tilbehør. Studentene må selv dekke kostnader til dette. Se gjeldende kravspesifikasjoner under «IT-tjenester» på HiNT sine nettsider.

Kvalifikasjon/vitnemål

Studiet kan søkes innpasset i mastergradsstudium.

Overgangsordninger

Studiet kan søkes innpasset i mastergradsstudium. Stå her??

I løpet av studiet vil det bli en ekskursjon til Oslo. Reise og opphold må dekkes av studenten selv, ca kr 3000,-.

Emne SP 2015
    MUK511, Komponering for scene, film og TV 30 x30