Kunst og håndverk 1 for 1.-7. trinn, 30 stp, deltid

23.03.2015
    Dekan, LÆR

2015/2016

Studiet kan tas som en del av grunnskolelærerutdanning for 1.-7. trinn. Studiet egner seg også som videreutdanning for lærere som ønsker å styrke kompetansen i kunst og håndverk.

Det kreves godkjent politiattest.

Praksis

Studenter som går 3. eller 4. studieår i grunnskolelærerutdanning, skal ha veiledet praksis i samsvar med fagplan for praksisopplæring. Andre studenter skal gjennomføre praksisrelatert arbeid.

Studiet er samlingsbasert, fordelt over to semester.
    Første semester: Visuell kommunikasjon og kunst, fordelt på 5 samlinger á 2 dager.
    Andre semester: Design og arkitektur, fordelt på 5 samlinger á 3 dager.
    Didaktikk og kunsthistorie for begge semester tilsvarer 6 Lync-samlinger á 2 timer på hvert av fagene .

Det forutsettes at studentene disponerer egen bærbar PC. Ved behov for digital kommunikasjon i studiet, inngår webkamera og hodetelefoner som del av standard tilbehør. Studentene må selv dekke kostnader til dette. Se gjeldende kravspesifikasjoner under «IT-tjenester» på HiNT sine nettsider.

Til utprøving og mindre oppgaver har avdelingen nødvendige materialer, og studentene betaler kr 400,- i materialpenger pr. semester.

Emne SP 2015
    GLD410, Kunst og håndverk 1 for 1.-7. trinn 30 x30