Norsk 2 for 1.-7. trinn, 30 stp, deltid

Norwegian 2, 30 Credits

23.03.2015
    Dekan, LÆR

• Gjelder for studentar tatt opp studieåret

2015/2016

Innleiing

Emnet Norsk 2 for 1.-7. trinn kan takast som ein del av grunnskolelærarutdanning for 1.-7. trinn. Emnet eignar seg også som vidareutdanning for lærarar som ønsker å styrke kompetansen i norsk.

Målgruppe

Studentar i grunnskolelærarutdanning og andre som ønsker vidareutdanning i norsk for 1-7.

Opptakskrav og rangordning

Generell studiekompetanse og bestått Norsk 1, 30 stp, eller tilsvarande emne.

Det er krav om godkjent politiattest.

Praksis

Studentar som tar emnet som del av grunnskolelærarutdanninga, skal ha rettleia praksis i samsvar med fagplan for praksisopplæring. Andre studentar skal gjennomføre praksisrelatert arbeid.

Former for arbeid, læring og vurdering

Undervisninga i emnet vil bli gitt som forelesningar for heile studentgruppa, som klasseundervisning, i grupper, som seminar og som rettleiing for den enkelte student. Noko av undervisninga vil bli gitt på samlingar, mens andre delar vil bli gitt på Lync.

Tekniske og andre føresetnader

Ein føreset at studentane disponerar eigen berbar PC. Når ein treng digital kommunikasjon i studiet, inngår webkamera og hovudetelefonar som del av standard utstyr. Studentane må sjølve dekke kostnadane til dette. Sjå gjeldande kravspesifikasjonar under «IT-tjenester» på HiNT sine nettsider.

Emne SP 2015
    GLD520, Norsk 2 for 1.-7. trinn 30 x30