Norsk 2 for 1.-7. trinn, 30 stp, deltid

02.01.2017
    Dekan, LÆR

2017/2018

Emnet Norsk 2 for 1.-7. trinn kan takast som ein del av grunnskolelærarutdanning for 1.-7. trinn. Emnet eignar seg også som vidareutdanning for lærarar som ønsker å styrke kompetansen i norsk.

Målgruppe

Studentar i grunnskolelærarutdanning og andre som ønsker vidareutdanning i norsk for 1-7.

Generell studiekompetanse og bestått Norsk 1, 30 stp, eller tilsvarande emne.

Det er krav om godkjent politiattest.

Praksis

Studentar som tar emnet som del av grunnskolelærarutdanninga, skal ha rettleia praksis i samsvar med fagplan for praksisopplæring. Andre studentar skal gjennomføre praksisrelatert arbeid.

Undervisninga i emnet vil bli gitt som forelesningar for heile studentgruppa, som klasseundervisning, i grupper, som seminar og som rettleiing for den enkelte student. Noko av undervisninga vil bli gitt på samlingar, mens andre delar vil bli gitt på Skype.

Ein føreset at studentane disponerar eigen berbar PC. Når ein treng digital kommunikasjon i studiet, inngår webkamera og hovudetelefonar som del av standard utstyr. Studentane må sjølve dekke kostnadane til dette. Sjå gjeldande kravspesifikasjonar under «IT-tjenester» på Nord universitet sine nettsider.

Pensum på emnene godkjennes og publiseres for hvert semester.

Emne SP 2017
    GLD520, Norsk 2 for 1.-7. trinn 30 x30