Praktisk helse, omsorg og velferdsplanlegging - 15 stp

06.12.2016
    Dekan, NSN

2016/2017

Ønsker du å lære mer om samfunnsplanlegging og kunne gjennomføre utredninger og planarbeid på en faglig forsvarlig måte, er dette et studium for deg. Du får kunnskap og ferdigheter i analyse og samfunnsplanlegging spesielt rettet inn mot helse, omsorg, og velferdsområdet. Emnet KOM9100 gjennomgår strategisk planlegging og langtidsplanlegging i helse og omsorgstjenester, viktige relevante samfunnstrender, metodegrunnlaget for kvantitative undersøkelser, hvordan gjennomføre utredninger med bruk av ressursportalen.no og hvordan best utnytte det rike datamaterialet om finnes.

Målgruppe

Kommunalt ansatte som har ansvar eller delansvar for helse-, omsorg og velferdsplanlegging.

Kvalifikasjon/vitnemål

Gjennomført og bestått studium gir 15 studiepoeng. Det er også mulig å delta på samlingene uten å avlegge eksamen. Delatgerne får da tildelt kursbevis.

Emne SP 2016
    KOM9100, Praktisk helse, omsorg og velferdsplanlegging 15 X15