Regnskap I, 30 stp - FU

27.05.2015
    Dekan, NSN

2015/2016

Studiet er en praktisk rettet økonomiutdanning med vekt på kombinasjon av teori og praktiske øvinger - også med bruk av IT. Studiet er et tilbud til personer som ønsker kompetanse for å arbeide med regnskap og økonomistyring.

Deltakerne skal tilegne seg:
    - Grunnleggende forståelse for - og ferdigheter innen emnene regnskap og finansregnskap.
    - Ferdigheter innen bruk av IT i avslutningen og analyse av virksomhetens regnskap.
    Studiet består av fire emner på i alt 37,5 studiepoeng fordelt på emnene regnskap, finansregnskap, øk.adm programvare og bacheloroppgave regnskap.

Studiet består av fire emner på i alt 37,5 studiepoeng fordelt på emnene regnskap, finansregnskap, økonomisk administrativ programvare og bacheloroppgave i regnskap.

Undervisningsopplegget avgjøres av den FU-avdeling som gjennomfører studiet. Denne beslutningen inkluderer bl.a. hvilke(t) semester emnene gjennomføres i og omfang av forelesninger.

Videre studier

Studiet kan inngå som en del av en bachelorgrad i regnskap eller økonomi og administrasjon.

Hvert av emnene kan gjennomføres enten høst eller vår.

Emne SP 2015
    ØKO314FU, Økonomisk administrativ programvare 15 7.57.5